Η εταιρία DM Orange είναι ο επίσημος Αντιπρόσωπος Ελλάδος του οίκου STEINBAUER Performance Austria Gmbh

Ο κορυφαίος Αυστριακός οίκος STEINBAUER Performance Austria Gmbh δραστηριοποιείται από τα μέσα της δεκαετίας του ‘90 στη μελέτη, σχεδιασμό και κατασκευή ηλεκτρονικών μονάδων βελτίωσης οχημάτων, σύγχρονων πετρελαιοκινητήρων και Turbo βενζινοκινητήρων εξ’ ολοκλήρου κατασκευασμένων στην Αυστρία.

 

Παρέχει πλήρη γκάμα για φορτηγά ελαφρού και βαρέως τύπου, αγροτικά οχήματα, τροχοκινούμενα, van,

jeep, pick up, επιβατικά.

Η DM Orange εκτός της εμπορικής διάθεσης των εξειδικευμένων μονάδων στην ελληνική αγορά, διατηρεί και την τεχνική υποστήριξη σε Πανελλαδικό δίκτυο, πάντα φυσικά με την στήριξη, εκπαίδευση και καθοδήγηση του εργοστασίου κατασκευής.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

HOW IT WORKS

ΕΞΥΠΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Αυξημένη ισχύς και ροπή, με βελτιστοποίηση της ανάφλεξης καυσίμου.
Η επιθυμητή ενίσχυση της απόδοσης επιτυγχάνεται με μικρές αλλαγές στη χρονική διάρκεια της ανάφλεξης, παρεμβαίνοντας στα ηλεκτρονικά σήματα από τον εγκέφαλο προς το σύστημα ψεκασμού, χωρίς να αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί από το εργοστάσιο. Ο ψεκασμός, όπως και οι στροφές του κινητήρα καταγράφονται συνεχώς και επανα-υπολογίζονται, ώστε να βελτιστοποιηθεί η απόδοση. Αυτό επιτρέπει ακριβή έλεγχο της ροής καυσίμου σε όλο το φάσμα των στροφών, ενώ η αλλαγή στη διάρκεια του ψεκασμού επιτυγχάνεται προσθέτοντας επιπλέον παλμούς στο ηλεκτρονικό σήμα (για παράδειγμα στο τέλος του κύκλου). Η διαδικασία δεν αλλάζει το χρονισμό, ο οποίος αφήνεται στον εργοστασιακό προγραμματισμό, ούτε το σύστημα επεμβαίνει στην πίεση του common rail, κάτι που το κάνει την καλύτερη επιλογή για τον κινητήρα σας.
Ποιο είναι, λοιπόν, το κέρδος για το όχημά σας, από την έξυπνη τεχνολογία της Steinbauer; Το προϊόν προσφέρει 20% άυξηση στην ισχύ και τη ροπή του κινητήρα, με αποτελέσματα μεγαλύτερη δυνατότητα έλξης και ασφάλεια στα προσπεράσματα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ STEINBAUER
Υπάρχουν αρκετά προϊόντα στην αγορά, σήμερα, που ισχυρίζονται ότι μπορούν να αυξήσουν την ισχύ και τη ροπή. Φαντεζί λέξεις όπως "chip tuning" και "φλασάρισμα" εγκεφάλου όμως είναι τεχνολογίες του παρελθόντος, προϊόντα που αυξάνουν την απόδοση ανεβάζοντας την πίεση στο common rail, κάτι που μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στον κινητήρα. Αντίθετα, το προϊόν της Steinbauer είναι υψηλής ποιότητας, με δοκιμές και υψηλές πωλήσεις παγκοσμίως. Παράγουμε εξειδικευμένα ηλεκτρονικά αύξησης της απόδοσης για περισσότερα από 15 χρόνια, τα οποία αναπτύσσονται, δοκιμάζονται και κατασκευάζονται όλα από εμάς.

Όλα τα προϊόντα της Steinbauer:

  • Είναι στιβαρά κατασκευασμένα, ανθεκτικά στη σκόνη, την υγρασία και τις δονήσεις.
  • Δεν παρεμβαίνουν στα υπάρχοντα μηχανικά μέρη -τα διαστήματα σέρβις παραμένουν ίδια.
  • Παράγονται από ποιοτικά ευρωπαϊκά επιμέρους τμήματα.
  • Εγκαθίστανται εύκολα.
  • Έχουν παγκόσμιο δίκτυο υποστήριξης.
  • Προσφέρουν δοκιμαστική περίοδο 2 εβδομάδων πριν τα αγοράσετε.

Παρότι η αύξηση ισχύος είναι άμεσα αντιληπτή από τον οδηγό, δεν ξεπερνά τη μηχανική αντοχή όλων των υπόλοιπων τμημάτων κανενός αυτοκινήτου -ούτε καν πλησιάζει τα όριά τους. Φυσικά, η αύξηση της απόδοσης μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένες φθορές, αλλά ο υπεύθυνος χειρισμός ενός αυτοκινήτου βελτιωμένου από την Steinbauer μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε δραματική αύξηση της διάρκειας ζωής του οχήματος. Σε κάθε περίπτωση, το προϊόν είναι εύκολο να αφαιρεθεί, γυρίζοντας το αυτοκίνητο στην εργοστασιακή του κατάσταση.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Όλα τα προϊόντα της Steinbauer είναι πιστοποιημένα από τον ανεξάρτητο γερμανικό φορέα TUV. Το πιστοποιητικό του δικού σας προϊόντος επισυνάπτεται ως χωριστό έγγραφο.

ΕΓΓΥΗΣΗ
Η Steinbauer είναι περήφανη που μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της δωρεάν τριετή εκτεταμένη εγγύηση on-line για όλα της τα προϊόντα, με απλή επισύναψη της απόδειξης αγοράς.